vrijdag 24 maart 2023

Crealies Ladybugs and Poppies

 
Hoi

Samen knutselen is altijd zo gezellig en soms ontstaat er dan zo'n mooie kaart die we jullie dan graag willen laten zien.


Deze kaart is gemaakt door mijn vriendin. 

We knutselen al heel wat jaren samen, soms een album, dan weer mixed media en deze keer namen we de nieuwe On the MOVE stanssets van maart en dit is haar kaart geworden.

En heb je het nieuwe lieveheersbeestje al gezien? Deze grote versie Partzz no. 62 past heel leuk bij Partzz no. 27 die er al wat langer is. 

Creatieve groetjes Mandy

2 opmerkingen:

  1. Such a pretty card using the hexagon shape. Hugs Mrs A.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Achima Abelard29/3/23 15:36

    We willen graag de uitzonderlijke service erkennen die we tijdens het hele herfinancieringsproces hebben ontvangen. De professionaliteit en kennis van de heer Pedro van de leningmaatschappij was indrukwekkend en werd echt gewaardeerd. De heer Pedro is een betrouwbare leningfunctionaris. In het verleden hebben we ervaring met verschillende andere banken en vonden we het proces frustrerend en vervelend. De heer Pedro deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat aan al onze behoeften werd voldaan en dat alles grondig en efficiënt werd afgehandeld. We hebben en zullen hem in de toekomst blijven aanbevelen.” Mr Pedro Contact E-mail:
    pedroloanss@gmail.com WhatsApp+1-510-854-9661

    BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...