zondag 25 november 2012

Open flowers in variaties.........
Hallo allemaal,
Vandaag wil ik jullie een paar creaties laten zien met de mooie Open flowers van Crealies. Ik heb gestempeld met de prachtige handgetekende Keltische sterren van designs by Ryn, ze zijn zo scherp en mooi! Ik heb ze gecombineerd met de Open flowers en Creative flowers. Ze vullen elkaar mooi aan.

De techniek voor de achtergrond is de resist techniek met witte embossing poeder en daarna gesponst met pigment inkten(Colorbox catseyes) Ik heb hier de Creative flower no.17 gebruikt die ik ook bestempeld heb met een van de kleine sterren. Ik heb ze gekleurd met de Pan Pastels. De grote ster is ook geembosst met wit maar gevuld met een lijmpen en fijne glitter. Achter de gestempelde bloemen heb ik de Crealies open flower no.3 gebruikt. Ik vind het wel een soort sneeuwvlok......met een beetje fantasie......

En voor nu de laatste creatie......in groen en paars, een van mijn favoriete kleur combi's. Ik heb hier de Crealies open flower no.4 gebruikt om een 3 dimensionaal ornamentje te maken......ik ga dit ook gebruiken voor een ander kerst werkje.........Ik heb Memento inkten gebruikt voor de achtergrond en de grote ster is weer met dezelfde techniek gemaakt als de vorigen. Achter het ovaal heb ik Crealies Open flower no.2 gebruikt ,die in tweeën geknipt is. De tekst is natuurlijk ook van Crealies, ze zijn er ook in ; Zomer, Lente Herfstgroetjes..... alle jaargetijden!


Hier nog even een overzicht van de gebruikte produkten:
Open Flower stans nr. 3 / Open Flower die no. 3
Open flower no. 3
Open Flower stans nr. 4 / Open Flower die no. 4
Open flower no.4
Open Flower stans nr. 2 / Open Flower die no. 2
Open flower no.2
     
Creative Flowers stans no. 17 / Creative Flowers die no. 17
Creative flower no.17

wintergroetjes
Wintergroetjes clear stempel
Hoop jullie geinspireerd te hebben met al deze FLOWERS en sterren en groetjes, 

Creatieve groetjes, ( die is er trouwens ook!)7 opmerkingen:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...