dinsdag 3 oktober 2023

Crealies, Fruity september

 

Mijn bullet journal pagina voor deze maand straalt vrolijkheid uit met een kleurenpalet van groen en roze. Deze pagina is mijn persoonlijke fruittracker, waar ik elke dag noteer of ik voldoende fruit heb gegeten. Het groen en roze creëren een frisse en energieke sfeer. Het motiveert om gezonde eetgewoonten te behouden.

Op de pagina prijken schattige kersen en bananen die zorgen voor een speelse uitstraling. Een ondeugende kers bungelt bovenaan de pagina alsof hij net van een tak is gevallen. Een andere kers zit grappig op zijn billen op de grond, wat een glimlach op mijn gezicht tovert. Maar het hoogtepunt van de pagina is toch wel de kers die op een swingende banaan meelift. Het symboliseert het goede gevoel wat ik krijg van een gezonde levensstijl.

Bovendien heb ik een handige pocket gemaakt waaruit ik een rechthoekig kaartje kan schuiven. Dit kaartje gebruik ik om notities of extra informatie over mijn fruitinname bij te houden, waardoor mijn fruittracker pagina nog functioneler wordt. Met deze creatieve en kleurrijke opzet wordt het bijhouden van mijn eetgewoonten een leuke en motiverende ervaring.

Wat ga jij denk je maken met die leuke kersen en bananen en de voeten en handjes erbij?

Tot de volgende keer.

groetjes, Divina

De materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen / Dies:

For Journalzz & Plannerzz:


  
  
  
  
 


1 opmerking:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...