donderdag 17 februari 2022

Crealies, Keep Calm it’s February

 

Vandaag is Divina onze guest designer.
Zij maakte voor haar planner deze vrolijke pagina's.

Bloemen, daar word je zo vrolijk van. Crealies heeft eerder een leuke bloemenset op de markt gebracht met stempels en daarbij behorende stansen. In diezelfde trend hebben ze nu nog zo’n bloemenset uitgebracht, en wat is dan leuker om daar weer mee aan de slag te gaan in mijn planner. Ook al is het pas februari en eigenlijk nog winter wilde ik toch een vrolijk en fleurige pagina ervan maken. En toen ik eenmaal bezig was, werden het zomaar ineens twee pagina’s. 
De eerste pagina, is een beginpagina van een maand. Zo eentje, waarvan je het vaak leuk vindt dat die in het oog springt. 

Volgens mij is dat aardig gelukt. Bloemenstempels mooi kan uitsnijden, kleuren (met Tombow markers) en dan creatief op de pagina kan verwerking in combinatie met de hoofdletters met schaduw. Alleen heb ik de schaduw niet gebruikt. Verder heb ik de pagina iets extra’s gegeven door de letters met glitter papier te maken. Ik haat glitters, maar ja, soms is het toch wel erg leuk. Het geeft de pagina net dat beetje extra. De bloemen komen daardoor denk ik ook mooier uit. Uiteraard heeft het kleurgebruik daar ook mee te maken.
 

De tweede pagina is gewoon heel clean en simpel. Daar heb ik alleen de stempel gebruikt van de bloemenset en direct gestempeld op het aquarelpapier. Om deze leuk bij elkaar te kunnen plaatsen kun je gebruik maken van de masking sheets. Op die manier kan je heel leuk over elkaar heen stempelen, zonder dat hetgeen je eerder gestempeld hebt, daar doorheen de volgende stempel gezet wordt. Je stempelt het figuur wat je op de voorgrond terug wilt laten komen één keer op de masking sheet, knip dit uit en plak het over het figuur wat je al gestempeld had op het goede papier. Daarna kun je een ander figuur er half overheen stempelen en zul je zien dat het net lijkt alsof het figuur achter het al eerder gestempelde figuur staat. Super leuk effect. 

Check het YouTube account van Crealies hoe je masking sheets gebruikt. Maar om ook op deze pagina niet alleen stempels te gebruiken heb ik de namen van de maanden stansen gebruikt en de stans van de nieuwe gaatjesverstevigers.

Divina, bedankt voor je leuke creatie.
Binnenkort is deze ook te zien op Divina's website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...