dinsdag 24 december 2013

Laatste kaart gastdesigner Lia

Vandaag alweer de 4e en laatste bijdrage van gastdesigner Lia. En de kaart luidt 
alvast swingend de kerst in!! Een muzikaal kaartje met veel Crealiesjes. 

Lia, dankjewel voor je bijdragen de afgelopen 4 weken!!!
Wil je haar blijven volgen, dan is dit haar blog, klik HIER.

-----------------------------------------------------------

 De laatste kaart die ik voor Crealies heb gemaakt blaast de laatste week het jaar 2013 uit. Veel kaartenmakers vinden het moeilijk om een thema voor mannen te bedenken en uit te werken, maar als je een combinatie maakt van zwart met beige of wit dan kom je al een heel eind. Dan kun je er zelfs vrolijke krullen van een Creative Shape bij verwerken, zonder dat het te ‘vrouwelijk’ wordt. Op de hoeken zie je ook kleine ‘krullen’. Deze komen niet uit een aparte stans maar vielen uit de Creative Shape. Ze zijn zo mooi, dat het zonde is om ze weg te gooien.



Muziekkaart

Materialen
Kaartenkarton: Glad ecru, zwart en Peacock Yellow ● Decorette nr. 2 ● Frame Doodles 4 ● Creative Flowers nr. 16 ● StazOn zwarte stempelinkt ● Afbeelding uit paperpad ‘Curtain Calls’(Graphic 45) ● Lint ● Plakparels


Plak zwart karton van 13,5 x 13,5 cm op een dubbele, ecru kaart van 14,5 x 14,5 cm. Stans een Decorette en gebruik hem als sjabloon. Stempel er een rand mee langs ecru karton van 13 x 13 cm en plak het op. Mat ecru karton van 9,5 x 9,5 cm op zwart en lijm het vast. Breng er horizontaal lint op aan. Mat het plaatje op Peacock Yellow. Stans 4 Double Fun swirls, lijm ze achter de afbeelding en bewaar de krullen die eruit vallen. Plak het geheel op de kaart. Maak bloemen van zwart en Yellow Peacock karton en zet ze rechtsboven met foamblokjes vast. Werk af met plakparels.

Gebruikte materialen:

Decorette stans no. 2 / Decorette die no. 2

Frame Doodle stans no. 4 / Frame Doodle die no. 4

Creative Flowers stans no. 16 / Creative Flowers die no. 16

1 opmerking:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...