zaterdag 8 juli 2017

A small present


Vandaag is Gerrina onze Guest Designer en zij maakte een klein cadeautje.

Wat is het heerlijk dat ik deze maand ook weer Guest Designer bij Crealies mag zijn! Ik heb heerlijk gewerkt met wat van de nieuwere stansen, stencils en stempels en Distress Oxide. Wat mij betreft een perfecte combinatie! Dit is het kadootje dat ik maakte met de mini melkpakstans:


Om dit te maken heb ik twee keer de melkpakstans uit aquarelpapier gestantst en daarna bewerkt met 3 kleuren Distress Oxide door de mooie Mask en More Mini stencil en een zelf gemaakte stencil van een van de Crealies ronde Nest stansen én door erop te sponzen. 
Daarna met  gewone Distress inkt en Memento de Bits & Pieces stempels erop gezet en het melkpakje in elkaar geplakt.

Dan als tweede dit vel gemaakt van een stuk aquarelpapier, waarbij ik als laatste er wat water overheen gespat heb en dat meteen gedept,
zodat je wat witte watervlekjes krijgt:


Daarna er een stickervel van gemaakt door er een groot vel dubbelzijdig plakkend papier aan de achterkant tegenaan te plakken.
Daarna alle stansjes eruit gestanst en deze verdeeld op het melkpakje geplakt. Dat gaat op deze manier super makkelijk!
Nog een beetje twine door de gemaakte gaatjes in de bovenkant en een klein labeltje gemaakt van een van de kleinere stansen uit de set van het mini melkpak, met daarop weer een tekst en dit eraan vastgemaakt.

Nog even alle 4 de verschillende kanten van het kadootje: 


Tot de volgende keer en creatieve groetjes,
Gerrina

Crealies stansen/dies:

Crealies Masks:

Crealies Stempels/Stamps:

Create A Box Mini stans/die no. 06, Melkpak / Milk carton Decorette stans/die no. 17, Verstrengelde cirkels / Intertwined Circles Duo Dies no. 40, Blaadjes 8 / Leaves 8 Duo Dies no. 32, Blaadjes 2 / Leaves 2 Tekststans no. 12 Dikke kus Tekststans no. 14 Knuffel Masks & More Mini no. 109 (plastic), Verstrengelde cirkels / Intertwined circles Bits & Pieces stempel/stamp no. 77 Hanging hearts Bits & Pieces stempel/stamp no. 70 Circles with dots

Gerrina, bedankt voor het laten zien van je mooie cadeautje.
Dit is binnenkort ook te zien op Gerrina's blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...