donderdag 17 november 2016

Crealies achtergrondstempels


Deze donderdag is Jenine onze Guest Designer.
Zij is aan het stempelen gegaan:


Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien als Gast Designer voor het blog van Crealies. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe achtergrondstempels en de nieuwe Bits & Pieces stempels.

Als eerste heb ik een witte kaart van 13 x 13 cm genomen. Daarna heb ik op de achtergrondstempel Backgroundzz CLBG05 her en der wat gestempeld met Versamark inkt. Ik heb dus niet de hele stempel bedekt met inkt.

Daarna het papier op de stempel gelegd en er zachtjes overheen gewreven. Daarna draai je het papier weer om en stempel je ook nog her en der wat met de Bits & Pieces stempels. Ook hiervoor gebruik je Versamark inkt.

Daarna ga je met diverse kleuren PanPastel over je kaart om een mooie gekleurde achtergrond te krijgen. Dit ga je daarna fixeren.Na de PanPastel achtergrond heb ik nogmaals de leuke nieuwe Bits & Pieces stempels gepakt. Voor deze kaart heb ik de Thin Mesh CLBP58 en de Grunge Circles CLBP57 gebruikt. Deze heb ik met Versamark inkt gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.
Hierdoor vallen ze goed op op de achtergrond.

Daarna nog wat witte accenten aangezet met de Signo Uniball.
  
De bloemenstempel heb ik ook met Versamark gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid. Deze heb ik ingekleurd met de ZIG Clean Color Real Brushmarkers. Daarna heb ik deze uitgeknipt en met 3D foampads op de achtergrond geplakt.

Crealies stempels/stamps:

 Bits & Pieces no. 57 Grunge circles Bits & Pieces no. 58 Thin mesh
Backgroundzz no. 4 Beach

Ik hoop dat het zo voor jullie duidelijk is. Mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Jenine.

Jenine, bedankt voor het showen van je mooie kaart.
Deze is binnenkort ook te zien op Jenine’s blog.


1 opmerking:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...