zondag 2 oktober 2016

Witte kerst window easel card


Vandaag heb ik een Window Easel Card voor jullie. 

Groetjes, Annelies

Werkwijze Window-Easelcard:
Vouw parelmoer wit karton van 13,5 x 27 cm dubbel. Leg de grootste XXL stans een klein gedeelte met één kant over de vouw. Stans de basiskaart. Vouw de kaart open met de mooiste kant zichtbaar naar je toe; dit wordt de bodem van de window-easelcard. Maak een horizontale rillijn in het midden van de bovenste vorm en vouw de kaart naar voren. Stans een losse vorm met de grootste XXL stans. 

Plak de losse vorm met een klein stuk dubbelzijdig tape op de juiste plaats op de kaart voor een easelkaart.
Plaats de twee na grootste stans op de tekening (zie www.crealies.nl knop “downloads 2”). 

De directe link naar de tekening vind je hier

Plaats de voorkant van de easelkaart met de losse vorm naar beneden op de stans en tekening. Leg de bovenplaat van de stansmachine tot de vouwlijn van de kaart en stans de opening. 

Verwijder de twee binnenvormen, zo ontstaat het kader. 
 

Plak de grootste schuine insnijvariant van Partz no. 10 op de tekening, zoals hieronder aangegeven.

Plak opnieuw de easelcard tussen de aangegeven lijnen. Ik heb vergeten er een foto van te maken, dus ik laat hier nogmaals de foto zien van 3 stappen terug. Je moet het kader aan de linkerkant er even bijdenken.

Leg de XXL stans op de transparante sheet en ga met de watervaste stift langs de binnenrand van de stans.

 Knip de vorm aan de binnenkant van de getekende lijn uit en plak hem achter de losse vorm. Plak de losse vorm nu op de kaart. 

Stans nogmaals een kader met behulp van de tekening. Snijd het kader doormidden en plak dit achter de bovenste helft van de losse vorm. 

Crealies stansen/dies:

Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 37 / Crea-Nest-Lies XXL dies no. 37 Inside or Out no. 3 Kerstbal C / Christmas ornament C Double Fun stansen no. 6 / Double Fun dies no. 6 Set of 3 no. 41 Strikjes / Bows Duo Dies no. 41 Strikjes / Bows Tekststans no. 102 Prettige Feestdagen Partz stansen no. 15 Bloemetjes 12 mm / Partz dies no. 15 Flowers 12 mm

2 opmerkingen:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...