maandag 25 april 2016

Box for sending cards


Vandaag is Jenine onze guest designer en zij laat een prachtig voorbeeld zien van Create A Box no. 8 waarmee je een soort 'super-envelop' kunt maken.
Jenine schrijft:

Ik kreeg van Annelies de vraag of ik nog weer wat wilde maken als Gastdesigner voor het Crealies blog en of ik dan iets wilde maken met het leuke nieuwe verzenddoosje. Tuurlijk wil ik dat wel.

Dit nieuwe verzenddoosje is echt super leuk om te maken en ideaal bij het verzenden van de kaart. Heel vaak krijg je al de vraag hoe je toch de kaarten verzend met de dikkere roosjes/bloemen op de kaart. Dan is dit verzenddoosje ideaal. Dit doosje is op het formaat van 16 x 16 cm dus de meeste kaarten passen hier prima in.


Wil je weten hoe je dit doosje precies in elkaar moet vouwen? Kijk dan even dit filmpje:
YouTube Create A Box no. 8

Ik heb voor dit verzenddoosje de La Provence lijn van Studio Light gebruikt. Ook de buitenkant van het doosje heb ik gepimpt met deze lijn. In het midden kan je straks nog het adres schrijven, postzegels erop, kaart erin en verzenden maar :-) 


Het laatste flapje heb ik op moment nog open, deze plak ik pas dicht zodra de kaart daadwerkelijk gepost moet worden.


Voor de bijbehorende kaart heb ik ook de La Provence lijn van Studio Light gebruikt. Rondom heb ik wat gestempeld met de Bits & Pieces CLBP04 stempel. 


Als extra heb ik nog de Decorette CLDR14 harten in elkaar achter de bloemen geschoven.


Achter de bloementoef heb ik ook nog de Duo Dies CLDD34 blaadjes verwerkt.

Crealies Create A Box stans no. 8 verzenddoosje / Crealies Create A Box die no. 8 box sending cards Decorette stans no. 14 In elkaar grijpende harten / Decorette die no. 14 Interlocking hearts Duo Dies no. 34 Blaadjes 4 / Leaves 4 Bits & Pieces no. 4 Ink splashes

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xXx

Jenine, bedankt dat je ons deze mooie creatie liet zien. Binnenkort is deze ook te bekijken op Jenine's blog.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...