maandag 14 december 2015

Warme winterwensenHallo bloglezers,

Vandaag mag ik jullie weer een Crealies inspiratie laten zien. Ik heb gewerkt met een contrasterende kleurencombinatie van zwart, wit en rood. Ik heb hierbij ook weer m'n favoriete 'Create a card' mal nr. 18 gebruikt waarbij je zo leuk kunt opbouwen. Ook de laatste twee nieuwe Create a card mallen zijn op zo'n zelfde manier te bewerken, ik zal ze de volgende keer laten zien!

Hier is de kaart........
Ik heb 3 vierkantjes van 5x5 gesneden en bewerkt met Distress inkt en wat waterdruppels. Hierna de afbeeldingen gestempeld en gekleurd. Ik had nog restpapier over van het snijden van de 'On the edge' stans en deze heb ik ook bewerkt met Distress inkt, waterdruppels en vervolgens bestempeld met de Bits&pieces nr. 27 en nr. 4.
Je ziet de mooie hoekmal, Double fun nr. 21 boven en onder verwerkt. Ook heb ik hier tweemaal de Decorette mal nr. 11, de in elkaar grijpende cirkels gebruikt. Ik vind deze mallen toch zo leuk! Ook heb ik heb deze cirkels geëmbosst met een zwart zilveren embossing glitter.De bloemen die ik linksboven en rechtsonder heb gebruikt zijn van de Set of 3, nr. 2. De grote bloem in het midden is de Set of 3 nr. 23 en de bijbehorende Uno stans nr. 23. Tussen alle bloemen heb ik natuurlijk m'n favoriete Double fun nr. 12 verwerkt. Ook zijn de bloemen weer bestempeld met de Bits&pieces nr. 27 en 4. Echte must-haves voor het stempelen! De tekst komt van de leuke sets 'Tekst en zo, kerst nr. 9' die bestaan uit 3 verschillende teksten van een thema bij elkaar.

Even vanuit wat andere hoeken gefotografeerd.........Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met dit leuke kaart model en heb je nog vragen, stel ze gerust!
Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer,

warme wintergroet,

3 opmerkingen:

 1. Schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is zo mooi ,vooral de kleuren kombinatie is een pracht Gewoonweg TOP

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi ,vooral de kleuren kombinatie is een pracht Gewoonweg TOP

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...