maandag 16 juli 2018

Balloons


In de Hochanda shows van maandag 23 juli  komen weer een aantal Crea-Nest-Lies XXL stansen aan bod. Ik heb deze stansen gebruikt om er de kaartvorm en de frames op de kaart mee te maken. Woensdag gebruik ik de rechthoekjes die uit de frames gestanst worden op een kaart. 

Wil je weten hoe onze Crea-Nest-Lies XXL stansen op elkaar en bij elkaar passen, kijk dan naar de YouTube filmpjes die Mandy hierover heeft gemaakt. Zij laat daarin zien dat er een logica zit in het ontwerpen van de stansen en hoe je de stans sets kan combineren. In een ander filmpje laat ze zien hoe je met behulp van de downloads mooie frames met de Crea-Nest-Lies XXL stansen kan maken. Deze download heb ik hier ook gebruikt om de frames te maken.

Groetjes, Annelies

Filmpjes:

Crealies stansen/dies:

Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 56, Rechthoeken met schulprand/Scalloped rectangles Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 72, Rectangles with open scallop Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 52, Rechthoeken met dubbele stippen/Rectangles with double dots Crea-Nest-Lies Small stansen/dies no. 15, Ballonnen ovaal / Balloons oval Set of 3 stansen/dies no. 49, Slingers voor ballonnen / Swirls for balloons Text Die no. 104 Happy Birthday

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...