vrijdag 2 februari 2018

Fun with Card in a Box


Kortgeleden ben ik lekker aan het spelen geweest met de nieuwe stansset om een kaart in een doosje te maken: 'Card in a Box'. Wauw, dat is echt ontzettend leuk om te doen!
Dit is het geworden:

De set bestaat uit 3 delen. De grootste is voor de basis en de tussenschotjes van het doosje. De 2 kleinere zijn voor het designpapier op de klepjes.

De bloemen en vlinders heb ik door middel van smalle strookjes mica
aan de tussenschotjes geplakt. Hieronder is dat wat beter te zien:


Zoals je hier ziet kan je de 'Card in a Box' platvouwen en eenvoudig versturen.
Zo'n creatie is vast een hele verrassing voor de ontvanger.


Kijk voor een uitgebreide werkinstructie
hier

Groetjes, Ingrid

Crealies stansen / dies:

Crealies stempels / stamps:

Cardzz stansen/dies no. 2, Kaart in een doosje / Card in a box Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 76, Rechthoeken met kruissteken/Rectangles with cross stitches Duo Dies no. 43, Vlinders 5 / Butterflies 5 Duo Dies no. 45, Vlinders 7 / Butterflies 7 Set of 3 stansen/dies no. 43, Vlinders 5 / Butterflies 5 Set of 3 stansen/dies no. 45, Vlinders 7 / Butterflies 7 Set of 3 stansen/dies no. 48, Bloemen 20 / Flowers 20 Partz stansen/dies no. 13, Bloemetjes 10 mm / Flowers 10 mm Tekst & Zo stempels Jarig 16 3 opmerkingen:

 1. superleuk doosje ! erg mooi resultaat
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk project heb je ervan gemaakt, word je helemaal vrolijk van Ingrid.

  Warme Groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi creatief project! Erg waardevol om ook een verwijzing te maken naar een uitgebreide werkinstructie van het doosje. Als specialisten in handleidingen juichen wij een dergelijke werkinstructie uiteraard toe. Je maakt goed gebruik van het schrijven in gebiedende wijs waarbij de boodschap kort en krachtig over wordt gebracht.

  Kort geleden hebben wij een artikel gepubliceerd met diverse tips om een werkinstructie te maken. Wellicht interessant om een kijkje te nemen: https://www.manualise.com/nl/werkinstructie-maken/

  Groet,

  Het Manualise team

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...