donderdag 8 juni 2017

Tutorial White butterflies


Vandaag laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik deze kaart heb gemaakt. 

Verder maak ik jullie er graag op attent dat we na het succes van de Mei-actie een nieuwe actie hebben op onze Crealies Facebookgroep hebben voor de maand juni met het thema "Kleur". Laat ons een kaart zien met de kleuren "paars, groen en wit" en je naam komt op een briefje in het mandje van Anneke. Zij trekt aan het eind van de maand 3 winnaressen voor de prijzen. Meer informatie vind je op onze Crealies Facebookgroep.


Groetjes, Annelies

Werkwijze: 
Stap 1:  Stans 2 cirkels met Crea-Nest-Lies no. 41, knip  1 cirkel doormidden.

Stap 2: Plak met non permanent tape de doormidden geknipte cirkels met de ronding op elkaar  en snijd ze tegelijkertijd af op 4,6 cm hoogte.

Stap 3: Snijd een strook van 6 cm breed Mica

Stap 4: Leg de hele cirkel voor je neer. Leg hierop de twee gesneden delen met de verkeerde kant naar boven. Plak deze met non-permanent tape aan de cirkel vast. Plak dubbelzijdig tape op de rechte delen.

Stap 5: Verwijder de beschermlaag van de dubbelzijdig tape en plak de mica over de tape.

Stap 6: Knip de mica rond langs de complete cirkel.

Easy Connect stickersheets:
Plak voor de decoratie van de kaarten deze stickervellen achter het parelmoer witte karton en stans dan de vormen enz. Je maakt dan van je decoratie een sticker. Dit verwerkt veel makkelijker dan lijm.

Versiering:
 Maak de randen met On the Edge stans no. 5. Stans met Decorette stans no. 17 de in elkaar verstrengelde cirkels. Stans met Set of 3 no. 45 en Duo Dies no. 45 de vlinders. Stans de tekst met Tekststans  no. 24 en 1.  Werk de binnenkant af met twee strookjes parelmoer wit karton die de dubbelzijdig tape bedekken. 
Maak een scharnierkaart: Leg de cirkel voor de achterkant van de kaart met de goede kant naar beneden en ril de vorm 2,5 – 3 cm van de bovenkant. Voorzie de ontstane strook van dubbelzijdig tape en plak de cirkels aan elkaar tot kaart.

Crealies stansen/dies:

Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 41, Cirkels met stippen/Circles with dots On the Edge stans/die no. 5, Met stiksteeklijn/With stitch line Decorette stans/die no. 17, Verstrengelde cirkels / Intertwined Circles Set of 3 stansen/dies no. 45, Vlinders 7 / Butterflies 7 Duo Dies no. 45, Vlinders 7 / Butterflies 7
Tekststans no. 24 Hartelijk Tekststans no. 1 Gefeliciteerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...