vrijdag 8 juli 2016

Nieuwe producten Crealies juli / new products Crealies July

Vanaf vandaag presenteren we de nieuwe producten voor de maand Juli. Een week lang vind je iedere dag een creatie gemaakt met de nieuwe producten op het blog. Je kunt ze vanaf vandaag bestellen. Ze worden vanaf 12 juli verstuurd.

Nieuwe producten op YouTube:In de serie X-tra hebben we 5 nieuwe stansen. X-tra no. 4 heeft voor de helft een snijlijn en voor de helft een rillijn. Door deze stans te gebruiken kun je vormen een 3 dimensionaal uiterlijk geven.  Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden met deze stans. De komende tijd zal het Crealies Designteam de nodige variaties laten zien.

X-tra no. 5 t/m no. 8 geven leuke openingen in een kaart, zowel de uitgestanste cirkels en vierkantjes als de omlijsting zijn voorzien van een stiksteekje

Aan de Crea-Nest-Lies XXL serie voegen we een aantal basis stansen toe met een extra versiering: stipjes langs de rand. Dit geeft een speels effect. Deze stansen hebben allemaal een doorsnede met halve centimeters. De grootste maat voor no. 41 en no. 42 is 13,5 x 13,5 cm. Binnen deze maat passen dan de weer de op hele centimeters gebaseerde vormen XXL no. 7 en no. 8 (grootste vorm is 13 x 13 cm).
De grootste maat van XXL no. 43 en no. 44 is 12,5 x 16,5 cm. Daar past dan weer mooi de grootste maat van XXL no. 9 en no. 10 in (12 x 16 cm).

Verder nog een uitbreiding van Double Fun met een gedraaid zonnetje, ook leuk voor in de bloemenstansen.


Verder een toevoeging aan de Decorette serie:

2 opmerkingen:

  1. Wat een superleuke aanvulling op je assortiment, veel mogelijkheden weer! groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het zijn weer prachtige stanzen Annelies
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...