maandag 6 juni 2016

Zomergroetjes


Vandaag is Anja onze Guest Designer en zij heeft voor ons
een kaart gemaakt die mooi bij het weer past. Kijk maar:


Hallo lieve lezers,

Zo leuk dat ik nog een keer gastdesigner mag zijn bij Crealies. Ik heb deze keer een easel card gemaakt voor jullie in de vrolijke kleuren paars en geel.

Voor de basis heb ik een stuk paars kaartkarton dubbelgevouwen en hierop heb ik de grootste ovaal stans van Crea-Nest-Lies no. 23 gelegd. Een stukje van de stans heb ik boven de vouwlijn gelegd om een dubbele kaart te krijgen. Het voorblad heb ik naar binnen gevouwen en hierop het staande gedeelte vastgezet.

 

Voor het liggende gedeelte heb ik Set of 3 stansen no. 34 (labels no. 8) gebruikt en 2 bloemen van de Set of 3 stansen no 26 (bloemen no. 16). Op het kleinste label is de tekst gestempeld.

 

De bloemen komen ook op het staande gedeelte terug, maar nu heb ik ze allemaal gebruikt en de bijbehorende Uno stans. Je kunt zo super leuke combinaties maken. Langs de grote bloem zitten nog wat blaadjes. Met de kleinste ovaal heb ik een ovaal uitgesneden en hierachter een ruitpatroon bevestigd, gesneden met één van die geweldige Decorette stansen.
Het was weer geweldig om voor dit blog iets te maken.

Crealies items:

Crea-Nest-Lies set stansen no. 23 XXL / Crea-Nest-Lies dies no. 23 XXL Set of 3 stansen no. 26 Bloemen 16 / Set of 3 dies Flowers 16 Set of 3 stansen no. 34 Labels 8 / Set of 3 dies no. 34 Labels 8 Duo Dies no. 34 Blaadjes 4 / Leaves 4 Uno stans no. 26 Bloem 16 / Uno die no. 26 Flower 16 Decorette stans no. 8 / Decorette die no. 8 Tekst & Zo stempels Groetjes 3

Liefs, 
Anja Bakker

Anja, bedankt voor je mooie kaart.
Deze is binnenkort ook te zien op Anja's blog.

3 opmerkingen:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...