zondag 13 maart 2016

Crealies Create A Card no. 18Vandaag een extra manier om te werken met de Create A Card stansen

Groetjes, Annelies


·         Normaal stans je de kaart en snijd je de vlakken, nu laat je de kaart heel en stans je alleen het dessinpapier.
·         Het dessinpapier is 14 x 20,5 cm, dus als je het binnen de zwarte lijnen van de tekening legt blijft er aan alle kanten een randje van 2,5 mm zichtbaar.
·         Vouw het dessinpapier met goede kant naar buiten dubbel voor de bergvouwen, vouw daarna de dalvouwen. Gebruik eventueel een strook karton als hulpmiddel om de vouwen recht te krijgen. Gebruik aan het eind het vouwbeen om de vouwen strak te maken.
·         Vouw de rode kaart dubbel.
·         Plak dubbelzijdig tape op het dessinpapier (plak nooit op de vouwlijnen), haal de tape van de onderste helft van het papier, vouw het papier dubbel en plak de onderste helft in de rode kaart.
·         Verwijder de tape van de bovenste helft van het dessinpapier en plak de bovenste helft op de rode kaart. Plak de strook met het lieveheersbeestje bovenaan.
·         Plak tape achter de rode XXL vorm en plaats de decorette achter de vorm op het dubbelzijdig tape. Plak de rode vorm op de groene vorm. Plak daarna de lichtblauwe vorm er op.
·         Stans de teksten uit het karton voorzien van een laagje dubbelzijdig tape.
·         Plak eerst het hartje met foamblokjes op, dan de tekst erboven en dan de bovenste tekst. Zo krijg je de tekst het makkelijkst recht op de kaart.
·         Doe tape op de kaart van dessinpapier om de gehele vorm op de kaart te plakken.
·         Versier de kaart met vlinders en strasssteentjes.

Crealies items:

Crealies Create A Card stans no. 18/ Crealies Create A Card die no. 18 Downloads Crealies Create A Card no. 18 Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 26 / Crea-Nest-Lies XXL dies no. 26 
Set of 3 stansen no. 5 Vlinders 1 / Set of 3 dies no. 5 Butterflies 1 Duo Dies no. 5 Vlinders 1 / Butterflies 1 
Decorette stans no. 14 In elkaar grijpende harten / Decorette die no. 14 Interlocking heartsCrea-Nest-Lies XXL stansen no. 29 / Crea-Nest-Lies XXL dies no. 29

 Tekststans no. 16 Van harte Tekststans no. 2 Beterschap

2 opmerkingen:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...