maandag 22 februari 2016

Pretty Flowers by Jenine


Op deze maandag worden onze bloglezers verwend met een mooie creatie van onze guest designer Jenine. Kijk hieronder voor haar werkwijze.

Vandaag mag ik jullie als GastDesigner voor het blog van Crealies weer iets laten zien. Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de nieuwe
CreaNestLies XXL 37. Wat een leuk model weer hé?


De grootste maat heb ik uit Kraft cardstock gestanst, daarna de randen een beetje ruw gemaakt met de Paper Distresser en bruin gemaakt met Distress inkt Ground Espresso.

Daarna heb ik eerst met Bistre geel en groen een mooie achtergrond gemaakt op aquarelpapier. Ik heb een compleet A4 vel gebruikt en daarna de 2de maat van de CreaNestLiesXXL37 op het mooiste stuk gelegd en dat uitgestanst.

Ook van dit aquarelpapier heb ik de randen ruw gemaakt met de Paper Distresser en bruin gemaakt met Distress Inkt Ground Espresso.
Langs de randen heb ik nog her en der gestempeld met de Bits & Pieces stempels, hiervoor heb ik de nummers 04 en 11 gebruikt.


Links onder is een flinke bloementoef gemaakt. Achter de bloementoef zie je 2 nieuwe Duo Dies, de blaadjes nummer 4 (CLDD34) en de blaadjes nummer 1 (CLDD31). Ook heb ik nog de mooie decorette stans nummer 11 (CLDR11) verwerkt op deze kaart.
Rechts boven heb ik nog een banner met tekst geplakt, hiervoor heb ik de Double Fun 01 (CLDF01) gebruikt.

                                             

Om de kaart te laten staan heb ik de mal nog een keer uit Kraft Cardstock gestanst. Deze heb ik op ca. 3 cm vanaf de bovenkant gerild en alleen de bovenkant vastgeplakt.

Crealies items:

Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 37 / Crea-Nest-Lies XXL dies no. 37
 Duo Dies no. 34 Blaadjes 4 / Leaves 4 Duo Dies no. 31 Blaadjes 1 / Leaves 1
Decorette stans no. 11 In elkaar grijpende cirkels / Decorette die no. 11 Interlocking circles Double Fun stans no. 1 / Double Fun die no. 1
Bits & Pieces no. 11 Sparkle Bits & Pieces no. 4 Ink splashes

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
Liefs Jenine xXx

Jenine, bedankt voor je mooie kaart! Binnenkort is deze ook op Jenine's blog te zien.

1 opmerking:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...