woensdag 29 februari 2012

Guestdesigner Wilma van Workum

Voor maart hebben we een nieuwe guestdesigner:
Leuk dat je deze maand de voorbeelden verzorgt Wilma!! 

Hieronder vind je wat meer informatie over Wilma:

Guestdesigner vragen

Naam en andere info: Mijn naam is Wilma en ik ben getrouwd met Arnold. Wij zijn de trotse ouders van 3 al bijna volwassen zonen…..Paul, Ron en Ben. Mijn eerste creatieve bezigheid was het stekken en verzorgen van diverse planten. Ook de naaimachine stond regelmatig op tafel om poppenkleding te maken en later kleding voor mijn jongens…..maar ja, kleine kinderen worden groot en in oktober 1994 kwam de volgende verslaving om de hoek kijken…….kaarten maken. Het “vervelende” is dat ik alles wil uitproberen en ook nog eens bijna alles leuk vind.

Blog: www.all4you-wilma.blogspot.com

Wat / Wie is je inspiratiebron? Ik heb diverse inspiratiebronnen…..mijn vriendinnen, volgsters en hobbymaatjes. En natuurlijk diverse blogs, YouTube-filmpjes, hobbywinkels enz., enz.

Wat doe je het liefst: kaarten maken, scrappen of  projecten? Zoals hierboven al geschreven…..ik vind bijna alles leuk…..als ik maar met mijn handen bezig kan zijn.

Hoe omschrijf je je eigen stijl? Dit is een makkelijke vraag, maar het antwoord daar en tegen is moeilijk te geven. Een “eigen” stijl heb ik niet…..wel probeer ik zo precies mogelijk te werk te gaan en dat kan af en toe knap vervelend zijn ☺☺☺.

Favoriete kleur: Paars-lila en wit……en omdat ik graag aan challenges en uitdagingen mee doe gebruik ik dan de kleuren die gevraagd worden.

Favoriete techniek: echt een favoriete techniek heb ik niet…..ik wil graag alles uitproberen. Toch gebruik ik graag diverse stansen in combinatie met “effen” papier.

Favoriete manier van inkleuren: ik ben begonnen met aquarelkleurpotloden, maar sinds kort heb ik de copic markers “ontdekt”.

Favoriete Crealiesproduct: de Creative Flowers, de Creative Shapes en de In Shape snijmallen…..eigenlijk alle “Liesjes”.

Tips (voor verschillende Crealiesproducten): zoveel mogelijk Lieve “Liesjes” gebruiken…..in de kast laten liggen is zóóóóóó ontzettend zonde.


4 opmerkingen:

 1. Succes Wilma maar dat gaat vast helemaal goed komen jouw creaties kennende! Je bent ook veel te bescheiden want je hebt wel degelijk een eigen stijl!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ben ik dus ook met Irene eens.
  Verder dank voor je openhartigheid.
  We hebben al veel van je liefde voor de "crealiesje" gezien op je blog.
  We laten ons graag verrassen door je gastdesignwerk.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk wilma dat je onze gastdesigner bent .
  ben erg benieuwd welke mooie kunstwerkjes je ons laat zien
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Wilma... Ik ben benieuwd wat voor moois we allemaal gaan zien!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...