dinsdag 20 juni 2023

Crealies, Beezy month


 Op deze bullet journal pagina met bijenthema vind je een leuke mix van paarse/roze tinten. De geweldig leuke honingraat is toch wel het middelpunt van de pagina, met de leuke Cardzz stans die een paar geometrische vakken heeft gecreëerd. De bijen zweven elegant rond de honingraat, hun gouden kleuren zijn mooi contrasterend met de paarse/roze achtergrond.


De glinsterende bij, gemaakt van goudpapier, trekt leuk de aandacht op deze pagina. Het reflecterende materiaal geeft een prachtig effect, waardoor de bij lijkt te stralen en een vleugje luxe toevoegt aan het geheel.

Crealies staat bekend om hun creatieve en leuke stansen, die elke hobbyist inspireren. De brede scala aan stansen bieden eindeloze mogelijkheden om unieke en prachtige creaties te maken, ze zijn een must-have voor iedereen die van knutselen en DIY-projecten houdt.

Met de honingraat en honingpot stansen kun je gemakkelijk prachtige honingraatpatronen en schattige honingpotten uitsnijden, waardoor je projecten een zoete en speelse uitstraling krijgen.

Ik heb echt genoten van het maken van deze creatie en het tot leven brengen van mijn ideeën met behulp van deze leuke stansen. Heb weer heerlijk mijn creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Groetjes, 

Divina

Materialen die ik gebruikt heb,

Crealies stansen / dies:

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...