zondag 9 maart 2014

Crealies Create A Card stansen en Knotsgekke Kaartendagen

Beste Crealies fan,

De afgelopen weken introduceerde het Crealies Designteam allerlei nieuwe Crealies producten via de webwinkel, het Crealies blog, de Facebookpagina, de Facebookgroep en Pinterest

Ik kan de woorden niet vinden om Yvonne Elst en het Crealies Designteam bestaande uit Wilma, Anja, Hennie, Marianne en Miriam enorm te bedanken voor al het werk dat zij verzet hebben voor het draaiende houden van Crealies, terwijl ik genoot van een heerlijke vakantie naar Nieuw Zeeland. Echt top!

Yvonne Elst: je bent geweldig!!
Wilma een extra dank je wel voor het plaatsen van al het moois op de diverse social media en je extra werk achter de schermen!!

Met veel plezier kondig ik aan, dat er nog een nieuwe serie stansen geïntroduceerd gaat worden op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Den Bosch (zoals altijd stand 170/170A tegenover de ingang): de Crealies Create a Card stansen.Een voorbeeld van Crealies Create a Card no. 1:


Crealies items: 
Crealies Create A Card stans no. 1 / Crealies Create A Card die no. 1 Elegant Frames stansen no. 2 / Elegant Frames dies no. 2 Duo Butterflies set no. 1 Bits & Pieces no. 19
De aanbiedingen voor de Knotsgekke Kaartendagen:
Je vindt een beter leesbare variant hier: http://www.crealies.nl/menu/4988/Beurzen.htm

Mocht je bepaalde producten alvast klaar willen laten leggen voor de beurs, plaats dan een bestelling in de webwinkel en zet in het opmerkingen vak op welke dag je het op komt halen op de beurs, dan pak ik het voor je bij elkaar. Uiteraard gelden dan de beursprijzen!!
Aangezien het altijd heel druk is voor het stempelbord is het zeker handig om de stempeltjes alvast te bestellen. Dat kan vanaf vandaag. Zoals altijd geldt OP = OP.
De aanbieding voor de stempeltjes is:
1 stempeltje E 1,30
6 stempeltjes E 7,-
12 stempeltjes E 12,-
daarna 1 Euro per stukMeiden nogmaals bedankt en ik heb heel veel zin in de rest van het hobbyseizoen, nu ik weer helemaal opgeladen ben teruggekomen in Nederland.
Tot op de beurs!!

Creatieve groeten, Annelies

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stansen Annelies! Veel succes op de beurs, groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er allemaal prachtig uit.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je lieve woorden, Annelies. Ik vond het leuk om te ervaren dat veel mensen net zo enthousiast over de door jou ontworpen materialen zijn als ik.
  En de nieuwe 'create a card' stansen zullen vast een succes worden!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...