maandag 8 mei 2017

Van Harte...


Vandaag is Ineke onze Guest Designer en zij verwent ons met
deze sfeervolle nostalgische kaart.


Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie een kaart laten zien als gastdesigner van Crealies. Ik gebruik heel graag haar mooie mallen en vond het heel leuk om een keertje met deze mooie artikelen te werken.

Ik heb van kraft karton een dubbele kaart gesneden. Op deze kaart heb ik wit karton verwerkt en daar bovenop mooi designpapier dat ik heb gestanst van de grootste mal Crea-Nest-Lies XXL no. 24.


Alle randjes van het papier heb ik een beetje oud gemaakt met
een paper distresser en bruine inkt.

Rond het ovaal heb ik nog 2 rechthoeken verwerkt, een van kraft karton en een van designpapier. Deze is ook weer gestanst met een mal uit
de Crea-Nest-Lies XXL no. 24.


 De ovalen die ik gebruikt heb komen van de Crea-Nest-Lies XXL no. 23.

En wat zijn de tags ontzettend leuk om te gebruiken, je kunt er echt van alles op kwijt. Of je nu stempelt of een tekst stanst, het kan allebei.


Zo is het een eenvoudige kaart geworden met de mooie bloemetjes en takjes, maar toch ook echt mijn eigen stijltje.

Crealies stansen/dies:

Crea-Nest-Lies stansen no. 24 XXL met stiksteeklijn/ Crea-Nest-Lies dies no. 24 XXL with stitchline Crea-Nest-Lies stansen no. 23 XXL met stiksteeklijn/ Crea-Nest-Lies dies no. 23 XXL with stitchline Crea-Nest-Lies XXL stansen/dies no. 61 Tags with stitch lines Tekststans no. 16 Van harte Duo Dies no. 32 Blaadjes 2 / Leaves 2 Duo Dies no. 32A Blaadjes 2 spiegelbeeldig/ Leaves 2 mirror image Duo Dies no. 25 Bloemen 15 / Duo Dies no. 25 Flowers 15 Set of 3 stansen no. 25 Bloemen 15 / Set of 3 dies Flowers 15

Ik vond het heel leuk om een keertje gastdesigner te zijn en heb genoten van het maken van deze kaart. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart heb geinspireerd.

Hartelijke groeten van Ineke Bezemer

Ineke, bedankt voor je mooie kaart.
Deze is binnenkort ook te zien op Ineke's blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...