maandag 16 januari 2017

Bedankmap met inhoud


Vandaag is Gerrina onze Guest Designer en zijn heeft een heel leuke map gemaakt en ze vertelt ook hoe ze dit gedaan heeft.

Ook deze keer heb ik weer met veel plezier iets gemaakt met de mooie producten van Crealies voor mijn Gast-designerpost hier op het Crealiesblog. 

Deze keer heb ik als bedankje een kadootje gemaakt dat de ontvanger weer kan gebruiken om een ander een plezier mee te doen; een set kaarten in een mapje. 
Erop zijn heel veel cirkels gebruikt, want daar ben ik dol op en er zijn zo veel mooie cirkelstansen in de Crealiescollectie!


Als 1e het mapje:
Hier is met de nieuwe Backgroundzz no. 5 op een stuk stempelpapier met blauw gestempeld en op een smaller stuk met zacht oranje en geel gestempeld. De kleine strook is er schuin opgeplakt. De rondjes die overblijven als je de Decorette no. 17 stanst zijn gekleurd met Distress inkt. Daarna de letters erop gedoodeld. Deze op de kaart geplakt. De "mooi gezegd"-stempel afgedrukt en ook oranje gemaakt, plus hier dik foamtape achter gedaan en opgeplakt. De blaadjes gekleurd en opgeplakt. Als laatste dit op wit cardstock geplakt, daar weer een vel foam onder geplakt en dat alles op het mapje geplakt.

Dan de binnenkant van het mapje:


En de kaarten voor erin:
De 1e:


De 2e:


De 3e:


Crealies stansen/dies:

Crealies stempels/ stamps:

Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 33 / Crea-Nest-Lies XXL dies no. 33 Double Stitch Circles Duo Dies no. 40 Blaadjes 8 / Leaves 8 Duo Dies no. 38 Blaadjes 6 / Leaves 6 Decorette stans no. 17 Verstrengelde cirkels / Decorette die no. 17 Intertwined Circles Decorette stans no. 11 In elkaar grijpende cirkels / Decorette die no. 11 Interlocking circles Tekststans no. 14 Knuffel Tekststans no. 12 Dikke kus Tekststans no. 6 Groetjes Tekststans no. 8 Liefs Mooi gezegd no. 3 / Well said no. 3 Bits & Pieces no. 55 Wreath Bits & Pieces no. 39 Backgroundzz no. 5 Bamboo mat

Creatieve groetjes,
Gerrina

Gerrina, bedankt voor het laten zien van je mooie mapje.
Deze is binnenkort ook te zien op Gerrina's blog.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...