donderdag 15 oktober 2015

Crealies Create A Card no. 18


Gelukkig heb ik laatst ook nog een beetje tijd gevonden om een tweede kerstkaart te maken. Dit is hem geworden. Als het goed is verschijnt deze kaart binnenkort ook op de website van de Kreadoe. 

Wil jij ook naar de kreadoe? Ik verloot binnenkort een aantal vrijkaarten via mijn nieuwsbrief. Wil je ook in aanmerking komen voor gratis kaartjes, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.


Crealies items:
  
Overige benodigdheden:
Parelmoer wit karton
Linnenkarton 1170 Orchidee
Paperpad Sweet Vintage Collection
Distress inkt Worn Lipstick, Mowed Lawn en Picked Raspberry
Stansmachine
Versamark
Ranger embossingpoeder Silver
Heattool
Blending tool en rond foamsponsje
Dubbelzijdig tape
Foamblokjes
Lijmpen
Zilverkleurige strasssteentjes

Werkwijze kaart maken:
·         Ga naar de website www.crealies.nl en klik op de knop Downloads. Klik op Download 1 bij Create A Card no. 18. Print de tekening en de werkbeschrijving op ware grootte / 100%. Volg de instructies op de werkbeschrijving.

Werkwijze versiering van de kaart:
·         Stempel de Bits & Pieces no. 34 sneeuwvlokken 4 met Worn Lipstick op de kaart.
·         Stans met Crealies On the Edge stans no. 5 de randen van de kaart en de versiering aan de linker- en rechterkant van de kaart. Stans de vierkantjes mbv Crea-Nest-Lies XXL no. 8 en no. 22. Stans de labels met Duo Dies no. 14. Stans de middelste kerstklok met de bijbehorende klepel van Crea-Nest-Lies Small no. 3. Stans met tekststans no. 19 Fijne kerst. Stans met Duo Dies no. 4 de sneeuwvlokken.
·         Stempel met Mowed Lawn de tekst op de label.
·         Stempel de Bits & Pieces no. 34 sneeuwvlokken 4 met versamark op de kerstklokken. Gebruik de blendingtool en een sponsje met versamark inkt op de tekst Fijne kerst. Strooi zilverkleurig embossingpoeder over de nog natte inkt, schud het teveel aan poeder op een blaadje met een vouw, zodat het weer terug kan in het potje en verhit de poeder met de heatgun.
·         Gebruik de blendingtool en een sponsje met Picked Raspberry distressinkt voor de randjes van de kerstklok.
·         Plak de klepel achter de kerstklok. Plak alles op de kaart. Versier de kaart met strasssteentjes.

Crealies Create A Card stans no. 18/ Crealies Create A Card die no. 18 Downloads Crealies Create A Card no. 18 Bits & Pieces no. 34 Snowflake 4 On the Edge stans no. 5 / On the Edge die no. 5 Crea-Nest-Lies set stansen no. 8 XXL / Crea-Nest-Lies dies no. 8 XXL Crea-Nest-Lies set stansen no. 22 XXL / Crea-Nest-Lies dies no. 22 XXL Crea-Nest-Lies Small no. 3 Klok / Bell Duo Dies no. 4 Sneeuwvlokken 4 / Duo Dies no. 4 Snowflakes 4 Duo Dies no. 14 Duo Labels 1 Tekststans no. 19 Fijne kerst Tekst & Zo stempels Kerst 14

2 opmerkingen:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...