dinsdag 29 oktober 2013

Laatste bijdrage van gastdesigner Miranda


Vandaag de 4e bijdrage van Miranda voor jullie.
Veel leesplezier!!
--------------------------------------------

Helaas alweer de laatste blogpost van mij voor oktober! Het was leuk om weer even wat Crealies creaties te maken en zeker weer in combinatie met Chocolate Baroque stempels.
Ik heb er dan ook 3 gemaakt voor de laatste post........

Kaart 1- Regenboog vlinders

Alle vlinders( Duo Butterflies nr. 1) in de kleuren van de regenboog gesneden en de tekst vlindergroet ook in deze kleuren gestempeld. Ook heb ik hier de Creative border no. 16 gebruikt. Ik heb hier een kaart gebruikt van het formaat 21x10,5 cm en hierop 2 lijnen gerild waartussen de vlinders opgeplakt worden. Op alle vlinders een parel in dezelfde kleur en nog wat pareltjes in de border verwerkt. 


Kaart 2- Butterfly flourish

Een vierkante kaart van 15x15 cm. Hierop wat losse stroken waarbij een gestempeld is met de vlinders van de Butterfly flourish set.De twee vlinders extra gestempeld , gekleurd met Copics en uitgeknipt. Op de kaart zelf nog een swirl fragment gestempeld van deze set. De bits& pieces no. 7 op de andere strook gestempeld en de tekst 'jouw moment'. 


 Ik heb hier de Creative flower nr. 19 uit zwart gestanst en bewerkt met een zilveren Distress stain. Ook de double fun vlinder no.1 heeft hier weer een plekje gekregen. De decorette stans no. 3 is aan elkaar geplakt en gedeeltelijk losgeknipt waardoor een leuk verspringend effect ontstaat. Nog wat strass steentjes her en der voor de glimmertjes........


kaart nr.3- Honey bee

Op honing geel papier her en der de honing raat fragmenten gestempeld van de Chocolate Baroque set 'Honey Bee' met Memento Peanut brittle.  Hier ook weer de Decorette stans no.3 verwerkt want die past natuurlijk super bij de bijtjes. Een gedeeltelijk afdrukje gemaakt van de zonnenbloem met bijen op het kleinere kaartje en ingekleurd met kleurpotloden. Hier en daar losse glitter verwerkt met lijmpen. Ik heb hier de creative flower no.2 gebruikt en bewerkt met zwarte Distress inkt. De 3 bijen zijn met zwart op de kaart gestempeld en nog apart op een stukje papier waarna gekleurd en uitgeknipt en verhoogd verwerkt op de kaart.Zo, ik hoop jullie weer wat idee├źn gegeven te hebben en ik vond het leuk om met deze nieuwe mallen te werken!

Groetjes, Miranda


Dit zijn de gebruikte materialen:

Duo Butterflies set no. 1

Creative Borders stans no. 16 / Creative Borders die no. 16

Vlindergroetjes

Bits & Pieces no. 07

Decorette stans no. 3 / Decorette die no. 3

Creative Flowers stans no. 19 / Creative Flowers die no. 19

 Creative Flowers stans no. 2 / Creative Flowers die no. 2

A5 Butterfly Flourish Swirls
A5 Honey Bee


We willen Miranda heel erg bedanken voor haar mooie bijdragen als gastdesigner de afgelopen 4 weken! Wil je Miranda blijven volgen?? Klik HIER voor haar eigen blog.

Volgende week hebben we een nieuwe gastdesigner voor jullie! Met weer een heel andere, eigen stijl. Kom dus gauw weer eens langs!!

5 opmerkingen:

 1. alle drie vind ik ze super mooi gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie en inspirerende kaarten weer! Prachtig! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige kaarten gemaakt. super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Miranda, heel erg mooi!!!
  Groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...