maandag 31 januari 2011

In Shapekaart nr. 4

Benodigdheden:

Parelmoer wit karton, snijmachine, snijmat, hobbymesje, snijliniaal met metalen rand, blendingtool, distress inkt Spiced Marmelade, prikpen, stans/embossingmachine, embossingmatje, non-permanent tape, foamblokjes (gewoon en mini), dubbelzijdige tape, fotolijm, eyelettool, gouden eyelets, gouden borduurgaren, strass steentjes warmgeel

Crealiesbenodigdheden:
In Shapemal 01, EmboZZ mal 03, Crealies Creative Borders stans nr. 11, CL-Sticker 0471, Crealies Creative Flowers stans nr. 13, Crealies Creative Shapes stans nr. 03, voelsprieten, strass steentjes warmgeel.

Werkwijze kaart:
Snijd een dubbele parelmoerwitte kaart van 10,5 x 14,8 cm (met de vouw aan de bovenkant). Teken een kruis op 9,3 cm van de linkerrand en op 5,25 cm hoogte. Leg In Shape snijmal nr. 1 op de rechterrand van de kaart. Plaats de mal met het kruis op het getekende kruis. Plak de mal met een grote strook non permanent tape vast op de kaart. Snijd vorm 4 (buitenkant) en vorm 6 (binnenkant). Kantel de mal, leg de mal weer gelijk met het getekende kruis en snijd vorm 6 (binnenkant) nogmaals.

Gebruik de EmboZZ mal en de stansen volgens de algemene werkwijze zie http://crealies.blogspot.com/2011/01/in-shapekaart-nr-1.html. De bloem is hetzelfde aan de voor- en achterkant. Kleur zowel de kaart, de vlinders, de bloemen als de gestanste rand met stempelinkt. Snijd een strook parelmoer wit van 1 cm breed. Plak hierop de sticker. Voorzie de kaart van een eyelet. Plak alles op de kaart. Voorzie de bloem van een gaatje en strasssteentjes en hang de bloem met vier draden borduurgaren in de kaart.

4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart. Leuk idee zo. Ga ik ook een keer doen met de In Shape mal.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart is dit, mooi de kleurencombinatie.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...